Usuwanie konta w Typerku
Możesz w każdej chwili zażądać usunięcia konta i powiązanych z nim danych.
Jak wysłać żądanie
- Wyślij wiadomość z adresu e-mail przypisanego do konta.
- Podaj login użytkownika, którego dotyczy żądanie.
- Poczekaj na potwierdzenie administratora. Możemy poprosić o dodatkowe potwierdzenie tożsamości właściciela konta.
Nigdy nie podawaj w wiadomości swojego hasła.
Wyślij prośbę o usunięcie kontaJeżeli przycisk nie otwiera programu pocztowego, napisz bezpośrednio na admin@typerek.net.pl.
Co stanie się z danymi
Po potwierdzeniu żądania konto zostanie usunięte lub zanonimizowane, a dane pozwalające zidentyfikować użytkownika zostaną usunięte z aktywnego systemu. Obejmuje to dane profilu i dane powiązane z kontem. Ograniczone informacje mogą pozostać czasowo w kopiach bezpieczeństwa lub logach bezpieczeństwa, wyłącznie przez okres potrzebny do ochrony systemu i odtworzenia danych po awarii.
Potrzebujesz tylko przerwy?
Jeżeli nie chcesz usuwać konta, możesz poprosić administratora o jego zablokowanie. Dane i historia gry pozostaną wtedy zachowane, ale konto nie będzie aktywne.
Przeczytaj politykę prywatności